A Veszprém FOLK a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg.

"Így tedd rá"-sarok Balatoni Katával, 09.16. 12:45-15:00, Városháza előtti tér

Táncos mozgásfejlesztés az óvodásoknak és kisiskolásoknak

A foglalkozások óránként kezdődnek:

- 12:45-13:00

- 13:45-14:00

- 14:45-15:00

Kedves óvodásokkal, kisiskolásokkal foglalkozó Pedagógusok, kedves Szülők!

Ha Önöket a következő kérdések foglalkoztatják: Hogyan tudnám felfrissíteni gyermekjáték repertoáromat? Hogyan tudnám érdekesebbé tenni óráim? Milyen módszerrel tudom hatékonyan átadni énekes-táncos tudásom? Akkor az Így tedd rá! foglalkozásokon olyan kiváló lehetőségre akadtak, melyben számtalan választ találnak a fenti kérdésekre.

Az egész évre kidolgozott részletes tanmenet már bizonyított a gyakorlatban.

Budainé Balatoni Katalin számos óvodással szerettette meg a magyar énekes-táncos hagyományt. Jövőnk zálogai a jókedven, örömön kívül egy életre szóló tudás alapjait is elsajátították. Megérezték milyen egy közösség tagjának lenni, hogyan kell együttműködni, segíteni, egy csoportban helyesen viselkedni. A mindennapi életünket szervező ritmus testük részévé vált. Képesek egyszerre énekelni és táncolni. Egyszóval nemcsak testi erejük, test-tudatuk, de gondolkodásmódjuk, értelmi képességeik is nagyban fejlődnek.

Az "Így tedd rá!" programhoz kapcsolódó, táncos mozgásfejlesztés az óvodában óvoda- és táncpedagógusok részére című könyv megismertet új játékokkal, gyakorlatokkal és módszertani elemekkel. Praktikus olvasnivaló mindazoknak, akik óvodás, kisiskolás gyermekeknek oktatnak népi gyermekjátékokat, néptáncot.


A részvétel ingyenes!

Időpont

2023.09.16 12:45 - 15:00

Helyszín

Városháza előtti tér

Veszprém • +36 20 204 00 06 • gom3z.gom3z@gmail.com